Passion

'The ideal space must contain elements of magic, serenity, sorcery and mystery.'

Luis Barragan

PROJECTS

Met Walterjunior kiest u voor de architectuur van de toekomst. Onze centraal gelegen woningen zijn moduleerbaar, ruim en bieden u alle mogelijkheden om autonoom te zijn.

De Vertikal is de hedendaagse versie van de herenwoning.
RUIMTE


Onze hedendaagse herenwoning is uw absolute garantie voor comfort en privacy. Met Walterjunior kiest u ervoor om autonoom te blijven en uw eigen regie te blijven voeren in alle rust en luxe. De ruime woning met een vloeroppervlakte tussen de 450 en 600 m2 ligt in het stadscentrum en is vlot bereikbaar met de wagen.

CENTRALE LIGGING


Door de centrale ligging bent u verbonden met het bruisende hart van de stad waar steeds iets te beleven is. U bevindt zich op wandelafstand van alle winkels en dicht bij alle voorzieningen. Zo wordt uw woning dé uitvalsbasis voor leuke uitstappen en de plek waar vrienden, kinderen en kleinkinderen altijd meer dan welkom zijn. Door de centrale ligging bent u verweven met het stedelijk weefsel. Dit biedt meteen ook de beste garantie tegen de vereenzaming op latere leeftijd.
AUTONOMIE


Blijf in alle fases van uw leven autonoom dankzij de assistieve technologie. Alle hulpmiddelen zijn ofwel aanwezig of kunnen makkelijk worden geïnstalleerd in functie van uw individuele behoefte.

AANPASBAAR


De woonomgeving is bovendien makkelijk aanpasbaar aan uw fysieke en psychologische noden. De woning biedt u de geruststelling dat u nooit meer hoeft te verhuizen. Zelfs tijdens de fase waarin u persoonlijke ondersteuning nodig hebt, zorgt een aparte studio voor de waarborg van uw eigen privacy.
VERTIKAL

Een hedendaagse nieuwbouw woning met de uitstraling en de grandeur van een herenwoning, maar dan zonder de nadelen ervan.
Gevelbreedte
De gevelbreedte van de Vertikal bedraagt tussen de 12 en 14 meter.
Vloeroppervlakte
Per niveau bedragen de vloeroppervlaktes tussen de 144 tot 168 m².
Totaaloppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt tussen 450 m² (minimaal), 600 m² (comfort) tot 700 m² of meer (luxe).
Ruimte en comfort
De Vertikal bestaat uit een kelderverdieping, een gelijkvloerse verdieping en 2 tot 3 bovenverdiepingen. De woning is steeds voorzien van een patio of tuin.
'Hoogkwalitatieve woningen in een stedelijke omgeving'