Authenticity

WALTER JUNIOR

Joost Vanhaerents is de zoon, de junior, van ondernemer Walter Vanhaerents, de oprichter en bezieler van de VanhaerentsArtCollection in Brussel.

Joost bouwt verder op een rijke ervaring, traditie en vakkennis. Na een periode van 20 jaar aan het hoofd van de groep Vanhaerents (aannemers sedert 1925) kiest hij voor een nieuw verhaal van passie en gedrevenheid. Met Walterjunior bouwt hij verder aan een merk dat symbool staat voor een buitengewone woonervaring, levensgeluk, topkwaliteit, topservice en een continue innovatie.

Zijn passie voor hedendaagse kunst en architectuur en niet aflatende motivatie om te bouwen bieden u de garantie op ongeëvenaarde projecten.

Values

'True education is concerned not only with practical goals but also with values. Our aims assure us of our material life, our values make possible our spiritual life.'

Ludwig Mies van der Rohe
 • Unconditional Love

  Bewust zijn en handelen zijn mooie attitudes. Bij Walterjunior behandelen we de andere zoals we zelf behandeld willen worden.
 • Passion

  Bij Walterjunior voeren we onze job uit met liefde, toewijding en gedrevenheid. Onze energie en begeestering leiden tot authentieke en bezielde gebouwen.
 • Compassion

  Empathie en respect voor onze klanten zijn uiterst belangrijk, zonder hierbij onze eigenwaarde te verliezen. Bovendien reserveert Walterjunior een deel van haar winst in het filantropisch project van de Peerdenposterij in Torhout.
 • Creativity

  Geen uitdaging is ons te veel. Outside the box thinking, onbetreden paden bewandelen, … daar houden we van! Buckminster Fuller zei ooit: "Als je iets wilt veranderen, schep dan een nieuw model dat het oude overbodig maakt."
 • Loyalty & Integrity

  Bij Walterjunior is een woord een woord. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
 • Quality & Authenticity

  Wij bouwen de monumenten van de toekomst. Walterjunior kiest voor tijdloze en natuurlijke materialen in combinatie met pure lijnen en vormen. De perfecte verhoudingen resulteren in nooit geziene gebouwen met een ongeëvenaarde authenticiteit. Onze bouwpartners worden met de grootste zorg uitgekozen. De kwaliteit en de service blijven op die manier altijd gewaarborgd.